Suomen parasta lastentaikuutta.

Taikuri Alfrendon esityksissä yhdistyvät taikuus, huumori ja sanoma elämän tärkeistä asioista.

Naurutakuulla.

Jos kukaan ei naura, saat rahasi takaisin!

Alfrendon taikaohjelmat


Valitse tilaisuuteenne sopiva ohjelma ja tilaa joko:

 • 1) soittamalla 044 355 3549,
 • 2) lähettämällä sähköpostia alfrendo@alfrendo.fi tai
 • 3) täyttämällä yhteydenottolomake.

Soita ja kysy lisää:


044 355 3549

Lähetä sähköpostia:


alfrendo@alfrendo.fi

Ota yhteyttä lomakkeella:


Klikkaa tästä!

Hinnat sisältävät kaikki kulut ja ovat samat kaikkialle Suomessa.

Me suosittelemme Alfrendoa

 • Alfrendoa suosittelevat tuhannet tyytyväiset asiakkaat ympäri Suomea. Taikuri alfrendo tarjoaa taikuutta lapsille ja aikuisille. Ammattitaikuri juhliin ja tapahtumiin.
  Alfrendoa suosittelevat tuhannet tyytyväiset asiakkaat ympäri Suomea. Taikuri alfrendo tarjoaa taikuutta lapsille ja aikuisille. Ammattitaikuri juhliin ja tapahtumiin.
  Alfrendoa suosittelevat tuhannet tyytyväiset asiakkaat ympäri Suomea. Taikuri alfrendo tarjoaa taikuutta lapsille ja aikuisille. Ammattitaikuri juhliin ja tapahtumiin.
 • Liikenneturvan Kuopion aluetoimisto on tehnyt yhteistyötä taikuri Jukka-Tapio Keräsen kanssa useamman vuoden ajan. Yhteisestä ideoinnista on syntynyt kaksi taikaesitystä, Puijon Paronin toteuttama Tappomopo yläkoululaisille sekä Taikuri Alfrendo ja Taika-Avain esikoululaisille ja alakoululaisille.

  Suosittelen lämpimästi Taikuri Alfrendo ja Taika-Avain-esitystä! Jukka-Tapio Keräsen kanssa aikataulut ja toteutus on ollut aina sitä mitä on sovittu. Esiintyjänä hän on erittäin hauska ja mukaansatempaava, ja saa yleisön hienosti mukaan aitoon vuorovaikutukseen.
  Tuula Taskinen, aluepäällikkö

 • Taikuri Alfrendo oli esiintymässä Siilinjärven seurakunnan päiväkerholaisille ja ip-ikäisille 10.2.2009. Alfrendo lumosi niin lapset kuin lastenohjaajatkin. Hän huomioi yleisönsä loistavalla tavalla ottamalla kaikki mukaan taikuuteen ja lisäksi muutamat onnekkaat (halukkaita olisi ollut lähes kaikki) pääsivät lavalle avustajiksi. Erityiskiitosta aikuisilta sai Alfrendon taito muuttaa esitys aina kohderyhmälle sopivaksi (3-5v ja 7-12v) sekä esityksen sisältö (ystävyydestä ja erilaisuuden hyväksymistä). Voimme lämpimästi suositella Alfrendoa kaikenikäisille! Muistakaa vain varata tarpeeksi aikaa, meistä 30-45 minuuttia meni aivan liian nopeasti. :)
  Siilinjärven seurakunnan puolesta vs.lapsityönohjaaja Kaisa Pajarinen

 • Syksyllä 2007 Alfrendo ilahdutti Kuopiossa Suopursun päiväkodin -ja perhepäivähoidon lapsia sekä aikuisia vauhdikkaan jännittävällä ja yllätyksellisellä vierailullaan.Aidolla ja läsnäolevalla esiintymisellään Alfrendo tempaisi yleisönsä mukaan koko esityksensä ajaksi.Esityksen vuorovaikutuksellisuus ja lasten osallistuminen avustajina taikatemppuihin loivat välittömän tunnelman ja yllätykset aikaansaivat lapsissa spontaaneja hämmästyksen ja ilon kokemuksia.Alfrendo välitti yleisölleen hauskan lämpimästi myös sanomaa rakkaudesta, ystävyydestä ja toistemme välittämisestä ja huolenpidosta. Suopursu suosittelee Alfrendoa :=)
  Eila Ålander, Suopursun päiväkoti, Kuopio


  Alfrendon taikuus on maailmanmestaruusluokkaa.
  - Jarmo Myllys, Jääkiekon maailmanmestari

 • Meillä oli 6-vuotis synttärit! Yllätysesiintyjänä taikuri Alfrendo Angleerasta! Äidit, isät, ukit, mummit ja tietysti lapset nauttivat ja nauroivat hassun matkaajan taikatempuille ja tarinoille. Tunnelma oli riemastuttavan lennokas. Parhaat synttärit!
  Pia Puranen, puheenjohtaja, Pipariporras, Savonlinnan seudun kotiäidit ry.


  Jukka-Tapio Keräsen esittämä taikuri Alfrendo esiintyi Tanhuvaaran Urheiluopiston Sporttileirillä kesällä 2006. Esitystä oli katsomassa yli 200 4-9 -vuotiasta lasta, jotka olivat aivan haltioissaan. Alfrendon taikatemput, jongleeraus ja tarinankerronta yhdistettynä lopussa nähtyihin tulitemppuihin olivat hieno elämys leiriläisille.
  Ville Uronen, liikunnanopettaja, Tanhuvaaran Urheiluopisto

 • Taikuri Alfrendon maaginen esiintyminen vangitsee yleisön.
  Carita Röpelinen-Pitkänen, virike-projekti, Linnalan setlementti


  Taikuri Alfrendo ja rakkauden voima esitys oli hyvä paketti mielen virikettä, silmän iloa ja ajatusten ravistelemista syksyisen koulupäivän keskelle.
  Pirjo Nenola, Iisalmen sanomat 2.11.2007


  Jukka-Tapio Keräsen esiintyminen Hyvinvointimarkkinoilla hämmensi ja hämmästytti markkinayleisöä sekä loi mukavan tunnelman tapahtumaan. Keräsen ohjelmanumerot Sopivat hyvin tapahtumaan kuin tapahtumaan.
  Sami Huoman, KyläSportti, Etelä-Savon liikunta

 • Jukka-Tapiolla on erittäin hyvä taito tehdä yhteistyötä. Hän huomioi erittäin hyvin erilaiset ja eri-ikäiset katsojat. Kunnioittaa ihmisten yksityisyyttä hyvin. Tekee sen , mitä lupaa! Minulla on hänestä vain hyvää sanottavaa ja hyvät muistot yhteistyöstä hänen kanssaan.
  Helena Mikkonen, Mikkelin ammattikorkeakoulu /Savonlinnan koulutusohjelma


  Taikuri Keränen on joustava ja yhteistyökykyinen. Yleisön huomioiva ja hurmaava. Hyvä tilannetaju, ammatillinen työote ja ihmisläheinen kontakti yleisöön.
  Eijaliisa Kuva, Senet-hanke, Ruralia instituutti, Helsingin yliopisto.

 • Heippa täältä Kittilästä! Ja kovasti kiitoksia vierailustasi! Esitys sopi mainiosti kirjastoon ja näinkin pieneen tilaan, jossa tunnelma vain tiivistyi kun kimpassa olimme. Lapset lähtivät silmät suurina ja innosta hehkuen mukaan taikuuden ihmeelliseen maailmaan. Ja täytyy myöntää, että meillä aikuisilla väkisinkin huulet nousivat hymyyn ja välissä taisi olla naurussa pitelemistä. Kiitokset ja suosittelen ko. esitystä myös kirjastoihin. Illasta jäi todella hyvä mieli! Meillä kävi ihmisiä jälkeen päin ja harmittelivat kun kuulivat, että esitys on jo ollut. Toivottavasti joskus saamme sinut uudelleen tänne Kittilään sieltä Angleerasta.
  Raili Sirkka, kirjastotoimenjohtaja, Kittilän kunnankirjasto

 • Jukka-Tapio Keränen taikoo, jongleeraa ja levittää rakkausenergiaa.
  Eija Juvonen-Papayiannakis, Savon Sanomat 18.9.2007


  Taikuri Alfrendolle eli Jukka-Tapio Keräselle tehtiin tilaus Rautjärven kunnan kulttuuriviikon kirjastopäivää varten kirjallisuuspainotteisesta koko perheen taikahetkestä, jonka tarkempana aiheena olisivat sadut. Alkulämmittelyn ja taikaenergiavirittelyn jälkeen sadut ja taiat vuorottelivat keskenään jouhevasti. Keräsen tutut sadut mm. Ruma ankanpoikanen tai Keisarin uudet vaatteet saivat pienet ja suuret kuulijat otteeseensa. Saduille yhteistä oli tärkeä teema: jokainen on arvokas, jokainen on tärkeä! Kuulijat pääsivät myös pohtimaan satujen merkitystä niin paikan päällä kuin varmaan vielä kotonakin.Keräsen ote on hyvin energinen ja hänen esityksensä oli suvaitsevaisuutta lisäävä, erilaisuutta arvostava ja uusia näkökulmia avaava. Suosittelen lämpimästi kirjastojen kulttuuritarjontaan!
  Rautjärven kunnankirjasto, Paula Jääskeläinen, kirjastovirkailija, kulttuuriasiat

 • Taikuri Alfrendo ja rakkauden voima -esityksessä oli tasokkaan taikuuden lisäksi myös syvällistä sanomaa. 10-synttäreillä esityksessä viihtyivät sankareitten lisäksi myös aikuiset.
  Outokummun varhaisnuorisotyö, nuorisotyönohjaaja Timo Manninen


  Taikuri Alfrendo kävi koulullamme esiintymässä. Kun Alfrendo saapui laukkuineen, muuttui tunnelma odottavasta vapautuneeksi. Kuin vanha tuttu vuosien takaa olisi saapunut saliin. Tarinan aikana näimme taikuutta, jongleerausta ja akrobatiaa. Ne eivät kuitenkaan vieneet huomiota itse tarinalta vaan tukivat sitä luonnollisella tavalla.Seuraavalla viikolla kirjoitimme luokassa aineet Alfrendosta, Angleerasta ja hänen ystävistään. Aihe sai oppilaiden mielikuvituksen lentämään ja Alfrendon tarinat saivat jokaiselta omanlaisensa jatkon. Pitää varmaan kutsua Alfrendo uudestaan kylään.
  Esko Huttunen, Luokanopettaja, Haapamäen koulu, Keuruu

 • Terve! Välitän kolulujen ja päiväkodin SUURET kiitokset loistavista esityksistä Kiteellä 20.5.2010. Opettajilta ja ohjaajilta (=lapsilta) saamani palaute on ollut erittäin kiittävää; kasvatuksellista näkökulmaa kiiteltiin erityisesti. Harmittaa, kun en itse ennättänyt katsomaan; ehkä sitten seuraavalla kerralla.
  Hyvää kesän alkua ja jatkoa!
  Seppo Savolainen, kulttuuriohjaaja, nuorisotyönohjaaja


  Taikuri Alfrendon vierailu Toivakassa oli kaikin puolin onnistunut, mikä paljolti johtui siitä, että itse Alfrendo oli ammattitaitoisesti ja huolellisesti paneutunut esitykseensä. Tapahtuman järjestäjän kannalta on hienoa, että Alfrendo on tehnyt esityksestään (tuotteestaan) paketin, johon kuuluvat lasten eri ikäkaudet huomioon ottavat esitykset, julisteet sekä etukäteen selkeästi ilmoitettu hinta ilman mitään epämääräisiä päiväraha- ja matkakustannuksia.
  Toivakassa 14.2.2011
  Aira Kärkkäinen, Toivakan kirjastonjohtaja/kulttuuritoimen vastaava

Lastentaikuri Alfrendo - ammattilainen jo 6 vuoden ajan.

Takana jo yli 1400 esitystä. Tilaa Alfrendo tilaisuuteenne esiintymään jo tänään!Klikkaa tästä ja pyydä tarjous


Saatavuustakuu!
Jos Alfrendo on jo varattuna haluamallesi päivälle, tilalle hoidetaan toinen ammattitaikuri.

lastentaikuri alfrendo taikuri taikuus taikuutta taika taikaesitys taikashow huumori taikaesiintyjä